8 Mart 2010 Pazartesi

Jenny Packham tasarımları Les Privées ayrıcalığı ile Beyaz Butik'te!

Lüksün yeni tanımını "size özel" anlayışı ile gelin adayları ile buluşturan Beyaz Butik, Les Privées konseptiyle gelin adaylarına eşsiz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. Hollywood yıldızlarının gözde tasarımcısı olan Jenny Packham 2010 koleksiyonlarından çok özel parçalara Les Privées ayrıcalığı ile sahip olmaya ne dersiniz?

Beyaz Butik Les Privées konseptiyle jet-seti'in gözdesi, haute couture markaların sınırlı sayıda üretilen; en son koleksiyonlarında yer alan ve Türkiye'de sadece bir adet bulunan, üstelik sizin için getirilmiş tek bir model ile gerçek ayrıcalığı yaşayabilirsiniz. Kendine özgü çizgisiyle Nelly Furtado, Eva Longoria, Sarah Jessica Parker, Beyonce ve Mariah Carey gibi ünlü isimlerin sıklıkla tercih ettiği Jenny Packham koleksiyonundan seçilmiş özel parçalara da Beyaz Butik Les Privées ayrıcalığı ile sahip olabilirsiniz.

Jenny Packham 2010 koleksiyonu

Sofistike ve alımlı bir çizgiye sahip olan Jenny Packham 2010 koleksiyonunda ince hatlara sahip saten, şifon, organze ve tül kumaşların tercih edildiği görülüyor. Gümüş işlemeler ile detaylandırılan gelinlikler tek kelime ile "büyüleyici." Derin göğüs dekolteli gelinlik modelleri ise cesur gelin adayları için...

Bir telefon yeterli...

Hayatınızın en özel gününde ayrıcalığı ve lüksü yaşamak için bir telefonunuz yeterli: 0530 517 21 95...

www.beyazbutik.com.tr

1 yorum:

  1. Gerçekten çok güzel modeller. Beyaz Butik de sevdiğim bir mağaza, güzel çalışmalarınız için teşekkürler..

    YanıtlaSil